Aranjamente florale

Lumanari de cununie
Aranjamente florale

Florile si aranjamentele florale sunt foarte importante pentru orice persoana atunci cand aceasta participa la un eveniment. Florile ofera evenimentului o atmosfera magica, de poveste si dau eleganta petrecerii. Tema florala aleasa trebuie sa fie in armonie cu stilul personal, dar in acelasi timp sa se potriveasca si cu cromatica, decorul, ambientula localului ales. Pentru ca alegerea sa fie mai usoara exista mai multe solutii de informare: studiere diferitelor cataloage cu decoratiuni florale, cautarea in galeriile online, sau chiar inspirarea de la alte evenimente la care participam. Florile sunt cel mai bun prilej de exprimare a sentimentelor, emotiilor etc.

Detaliile fac diferenta, iar designerii nostri sunt foarte receptivi la dorintele clientului, acestia realizand cele mai frumoase aranjamente florale pentru ca evenimentul sa fie unul special. Echipa noastra acorda fiecarui eveniment o atentie deosebita, fie ca este vorba de nunta, botez, petreceri private, evenimente corporate, aniversari.

De-a lungul anilor am realizat diverse aranjamente florale, unele simple si rafinate, altele complexe si elegante, aranjamente originale, personalizate in care sa se regaseasca stilul clientului. Fiecare aranjament, buchet sau lumanare este adaptat preferintelor si bugetului clientului. Visul oricarei mirese devine o misiune pentru echipa noastra.

Firma noastra va poate oferi decoratiuni florale realizate din flori proaspete, la preturi decente. Impreuna putem concepe buchetul perfect, decorul pentru locatie, masa mirilor, mesele invitatilor, aranjamente pentru masini, cocarde si corsaje, pentru un eveniment unic. Flori deosebite pot fi combinate armonios cu florile simple, pentru orice ocazie din viata dvs.

Pe langa aranjamentele florale va putem oferi si decoratiuni din baloane la cele mai mici preturi. Putem sa va garantam preturi minime deoarece noi suntem direct cei care realizeaza aceste decoratiuni si nu intermediem astfel de servicii.

Nu va garantam doar faptul ca la noi veti gasi doar preturi mici, ci si calitate. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu avem o mare experienta in relizarea decoratiunilor din baloane si a aranjamentelor florale.